Besarto ook voor uw Bedrijf

Bij Besarto bieden we bedrijven de kans om onze producten in te kopen tegen speciale prijzen. Veel van onze producten kunnen wij personaliseren d.m.v. geborduurde logo’s of kunnen wij aanpassen aan uw bedrijfskleuren! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Besarto?

  1. Exclusieve Kortingen: Speciaal voor onze zakelijke klanten bieden wij aantrekkelijke kortingen op bulkbestellingen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.
  2. Maatwerk en Branding: Wilt u onze producten voorzien van uw eigen logo of branding? Geen probleem! Wij kunnen verschillende maatwerkopties aanbieden, in de kleuren van uw bedrijf en/of met een geborduurd logo. Dat is perfect voor geschenken, relatiegeschenken of voor gebruik binnen uw eigen onderneming.
  3. Ideaal voor Cadeaus: Onze producten zijn ideaal als relatiegeschenk of promotioneel item. Laat uw klanten en medewerkers genieten van comfort en luxe met een persoonlijk tintje.
  4. Ervaring in de Horeca: Met onze uitgebreide ervaring via Horecakussen.nl weten wij precies wat de horecabranche nodig heeft. Onder ons label Besarto bieden wij een breed scala aan producten die perfect zijn voor hotels, restaurants, en andere horecagelegenheden. Maar ook kunnen wij u maatwerk leveren.